Toestellen
>
Cocoon Elysion-Pro+

Cocoon Elysion-Pro+

Ontdek de best-in-class draagbare ontharingslaser! 3.500 W piekvermogen - 4 golflengten - 5 spotgroottes.

Cocoon Elysion-Pro+ van Sinclair is het best-in-class laserontharing multiplatform dat veelzijdigheid, efficiëntie, veiligheid en kosteneffectiviteit combineert, en de beste prestaties op de markt biedt.

Meerdere golflengten en behandelingen:Gepatenteerde Ultra Short Pulse (USP) technologie en verschillende handstukken met hoog vermogen en verschillende golflengten. Dit biedt de mogelijkheid om het hele jaar door alle huidtypes te behandelen voor ongewenste haargroei.

4 verschillende golflengten; Alex (755nm), Diode (810nm), Blend (810nm + 940nm +1060nm) en Nd:Yag (1060nm), zorgen voor maximale veelzijdigheid bij alle huidaandoeningen. Unieke USP-technologie (Ultra Short Pulse) met alle spotgroottes. De lasertip behoudt tijdens de gehele behandeling een constante temperatuur van 5°C. Maximale huidbescherming en een uitstekend patiëntcomfort.

Medisch proffesional?
Vraag prijs aan
Boek testtoestel
Behandeling

Laserontharing wordt uitgevoerd met een hoog energetische, pulserend lasertoestel. Via het laserhandstuk worden hoog energetische energiepulsen blootgesteld aan het behandelgebied, waardoor het pigment (melanine) in de ongewenste haartjes omgezet wordt in warmte, zodoende de haarzakjes te vernietigen. Dankzij contactkoeling in de tip wordt tijdens het behandelen het omliggende huidweefsel ontzien.

Belangrijke info voor de medisch expert
Zeer hoge energie
Nieuwe USP technologie
4 golflengtes
Diverse spotgroottes
Continuë updates
Keuze uit dynamische en statische modi
Maximale doeltreffendheid voor restharen!"
Intersse ?
Neem contact op met ons
Ben jij medisch expert ?
Neem contact op met ons
Niet helemaal zeker ? Doe de praktijkscan