Toestellen
>
Ilooda SecretRF

Ilooda SecretRF

Ontdek 's werelds meest veelzijdige Fractional RF microneedling systeem.

Secret RF is gebaseerd op het synergie effect van een uiterst precies gecontroleerde bo-polaire RF plus minimaal invasieve microneedling voor niet-chirurgische face lifting, reductie van fijne lijntjes en rimpels door dermale coagulatie. Secret RF intradermale radiofrequentie is de nieuwste evolutie in fractionele behandeltechnieken. Deze geavanceerde microneedling techniek is ontwikkelt om doeltreffende oplossingen te kunnen bieden voor een breed scala aan esthetische indicaties.

Medisch proffesional?
Vraag prijs aan
Boek testtoestel

Deze 2de generatie Secret RF apparatuur kan uitgerust worden met diverse types handstukken en applicators met verschillende spotgroottes. Uiterst preciese RF energie wordt toegepast in het doelgebied door manueel aan te passen diepte, van 0.5 mm tot 3.5 mm, door middel van Ilooda’s geavanceerde penetratiemechanisme voor dermale coagulatie.

Het handstuk kan uitgerust worden met verschillende types applicators. De non-insulated of semi-insulted 25 pin tips maken precieze behandelingen op het gelaat mogelijk, vooral op gebieden waar de topografie moeilijk is. De synergie van het ablatieve effect dat wordt gegenereerd tijdens de penetratie van de naalden en het thermische effect dat wordt gecreëerd door de verwarming van de micronaalden, maakt een significante verbetering van de huidlaag vanaf de eerste sessie mogelijk. In de maanden na de behandeling worden de beschadigde weefsels gereconstrueerd. De behandelde huid wordt jonger en strakker en ook de poriën in het gelaat verstrakken.

De 64-naalds vergulde semi-geïsoleerde tips leveren consistente radiofrequentie-energiepulsen over een groot gebied bij elke puls. Hiermee kunnen veel comfortabelere en snellere behandelingen op grote huidzones uitgevoerd worden. Het 1 mm grote niet-geïsoleerde deel creëert een diepe coagulatiezone in de reticulaire dermis voor ongelooflijke resultaten in de eerste sessie.

Voor heel preciese behandelingen kan geopteerd worden voor non-insulated of semi-insulated 10 pin tips, bv. voor de nasolabiale plooi.Naast deze 3 beschikbare spotgroottes kan de Secret RF ook uitgebreid worden met een uniek monopolair RF handstuk, alsook een gepatenteerd SmartCure handstuk voor de behandeling van vasculaire letsels, acné en littekens.

Secret RF is inzetbaar voor alle huidtypen, zelfs voor een donkerdere huid met een laag risico op brandwonden en PIH.

Behandeling

Bij microneedling met radiofrequentie worden applicators toegepast waarbij de nanonaaldjes tot in de dermis gebracht worden, waarna er een radiofrequentie puls wordt toegepast. De RF zal de dermis opwarmen en door de schade van de hitte zal de huid terug steviger en egaler worden, doordat de collageen- en elastineproductie geboost worden. Radiofrequentie creëert fractionele elektrocoagulatie in de dermis, waardoor de natuurlijke wondgenezing sneller verloopt. De dermis wordt voller, voor een betere ondersteuning. Rimpels rondom hals, mond- en oogzone worden snel en efficiënt zichtbaar aangepakt.

Secret RF microneedling wordt vooral toegepast bij personen met een wat grauwere huid, bv door roken of overmatige blootstelling aan zonlicht of zonnebank. Ook wanneer er fijne lijntjes of rimpels ontstaan, of wanneer de huid littekens vertoont, kan geopteerd worden voor een behandeling met RF microneedling. Want je huid bepaalt een groot deel van je uitstraling. Een mooie glow laat je al snel jaren jonger ogen!

Je hebt (helaas) niet van de ene op de andere dag een stralende huid. De huid is immers een levend orgaan dat voortdurend probeert terug te keren in de originele staat. Om de beste resultaten te bekomen is het daarom aangeraden om een RF microneedling behandeling enkele keren te herhalen, zodoende maximaal resultaat te bereiken. Het mooiste resultaat wordt doorgaans bereikt na gemiddeld 3 à 5 behandelsessies. Idealiter wordt de behandeling nadien elk half jaar herhaald middels een opfris-sessie, zo blijft de huid op haar mooist.

Belangrijke info voor de medisch expert
Uiterst veelzijdig fractional RF microneedling systeem, met diverse semi-insulated en non-insulated applicators: 10pin, 25pin, 64pin, diverse single needle applicaties via SmartCure + een additioneel monopolair handstuk.
Ideale afstand tussen de naalden die uniforme bipolaire RF energie in het doelgebied toedienen om gelijkmatig te coaguleren zonder enig risico op energieverstoring, veroorzaakt door overlapping van RF energie in de nabije afstand.
Behoudt een duidelijk overzicht over de behandelprocedure via het uiterst ergonomische handstuk voor hogere patiëntveiligheid en betere resultaten.
10.1” full color touchscreen met duidelijke gebruikersinterface en diverse modi voor inspectie en onderhoud van het toestel.
Intersse ?
Neem contact op met ons
Ben jij medisch expert ?
Neem contact op met ons
Niet helemaal zeker ? Doe de praktijkscan