Toestellen
>
Viora Enerjet

Viora Enerjet

De enige naaldloze synergetische behandeling voor littekens en huidhermodellering.

Viora EnerJet met Jet Volumetric Remodeling (JVR)-technologie maakt gebruik van een hogedrukstraal om serums en/of medicatie diep in de huid te laten penetreren, voor een breed scala aan esthetische indicaties. Deze unieke, innovatieve, niet-thermische en niet-chirurgische oplossing is geschikt voor alle huidtypes en alle delen van het lichaam. EnerJet is ideaal voor kinetische facelifts, littekenherstel (incl. keloïd littekens) en verdikking van de huid. Het is bewezen dat de EnerJet behandelingen superieure, onmiddellijke en langdurige klinische resultaten opleveren.

Medisch proffesional?
Vraag prijs aan
Boek testtoestel
Behandeling

Veilig, effectief en eenvoudig

Enerjet-technologie is gebaseerd op de synergie van microtrauma en het effect van huidverbeterende producten. Geen naalden, geen risico op brandwonden en geen weefselnecrose. Gewoon veilige, langdurige resultaten. U kunt de resultaten direct na het behandelen van het gebied zien. De behandeling gebeurt zonder enige invasieve chirurgische ingreep.

Een therapeutisch serum wordt diep in het weefsel toegediend met behulp van krachtige jettechnologie. Het huidverbeterend product, gecombineerd met kinetische energie, creëert een gecontroleerd microtrauma en stimuleert de natuurlijke genezingsreactie van het lichaam. Dankzij de unieke technologie is EnerJet ontworpen om geschikt te zijn voor zelfs de meest delicate delen van de huid, zoals decolleté, nek, wangen, rond de ogen, lippen, voorhoofd en kin.

Belangrijke info voor de medisch expert
Innovatieve JVR technologie.
Geen kans op verbranding.
Geen thermale schade.
Naaldvrije technologie.
Geschikt voor alle huidtypes.
Intersse ?
Neem contact op met ons
Ben jij medisch expert ?
Neem contact op met ons
Niet helemaal zeker ? Doe de praktijkscan