Verschillende expertises en domeinen. Eén heldere visie.

Ons team van professionals staat klaar om hoogwaardige oplossingen te bieden. Ontdek hieronder meer over onze deskundigheid en hoe we u kunnen ondersteunen in het leveren van uitstekende zorg aan uw patiënten.

Yellow Medical biedt oplossingen voor esthetisch artsen die op zoek zijn naar een therapie voor een bepaalde indicatie, zoals bv. pigmentletsels, vasculaire letsels, littekens, laserontharing, enz…, of artsen die op zoek zijn naar hoogwaardige cosmeceuticals of peelings.

Yellow Medical biedt oplossingen voor dermatologen die op zoek zijn naar een therapie voor een bepaalde indicatie, zoals bv. pigmentletsels, vasculaire letsels, littekens, acné, enz…, of artsen die op zoek zijn naar hoogwaardige cosmeceuticals of peelings.

Yellow Medical biedt oplossingen voor esthetisch-, plastisch- en reconstructief chirurgen die op zoek zijn naar een therapie voor een bepaalde indicatie, zoals bv. littekens, ongewenst vet, enz…, of artsen die op zoek zijn naar hoogwaardige cosmeceuticals of peelings.

Yellow Medical biedt oplossingen voor gynaecologen die op zoek zijn naar een therapie voor een bepaalde indicatie, zoals bv. stressincontinentie, vaginale atrofie, dyspareunie, wondheling, enz…, of artsen die op zoek zijn naar hoogwaardige cosmeceuticals of peelings.

Yellow Medical biedt oplossingen voor huidtherapeuten die op zoek zijn naar een therapie voor een bepaalde indicatie, zoals bv. huidveroudering, pigmentletsels, vasculaire letsels, littekens, acné, enz… Daarnaast kan de huidtherapeute bij Yellow Medical terecht voor hoogwaardige mesoserums, peelings en home care cosmetics.

Yellow Medical biedt oplossingen voor schoonheidsspecialisten die op zoek zijn naar een behandeling voor bepaalde schoonheidsbehandelingen, zoals bv. laserontharing, naaldloze mesotherapie, hydradermabrasie, enz…, of beauty experts die op zoek zijn naar hoogwaardige mesoserums, peelings of home care cosmetics

Ben jij medisch expert ?
Neem contact op met ons
Niet helemaal zeker ? Doe de praktijkscan