Toestellen
>
Erchonia Emerald

Erchonia Emerald

's Werelds meest performante body contouring in de wereld is nu ook beschikbaar voor de Benelux!

Het Emerald Laser Systeem van Erchonia is een onbemand lasersysteem, werkend op een golflengte van 532nm. Emerald biedt de behandelaar een innovatief hulpmiddel voor een veilige, efficiënte en 100% pijnloze behandeling van ongewenst vet.

Low Level Laser Therapy (LLLT) of fotobiomodulatie, wordt toegepast om heling te stimuleren. Het Erchonia Verju lasersysteem omvat 10 verschillende diodelasers met een groene 532nm golflengte. Deze kunnen simultaan of afzonderlijk ingezet worden.Het laserlicht wordt geabsorbeerd door melanine, hemoglobine, oxyhemoglobine en water.Het doel van de laserstralen is om een porie in de vetcellen te maken, waarna de trigliceriden de vetcel verlaten en afgevoerd worden via het natuurlijke lymfe-drainagesysteem. De laserstralen worden geabsorbeerd door fotoreceptoren waarna een cascade-effect volgt op cellulair niveau. Hierdoor biedt Verju ook oplossingen voor obese patiënten met een BMI tot 40!

LLLT beïnvloedt de productie van:

  • Reactieve zuurstofvormen (ROS) die omgezet worden in waterstofperoxide (H²O²),een antisepticum. Er ontstaat een verhoogde natuurlijke productie van waterstofperoxide met 25 à 30%.
  • Adenosinetrifosfaat (ATP) dat wordt omgezet in stikstofmonoxide (NO), wat de bloedvaten verwijdt en zo de bloedtoevoer naar het behandelgebied verhoogt.

Er zijn reeds verschillende “Low Level Lasers” op de markt, maar er is tot op heden nog maar één FDA approved ‘True’ NTLLLT. Wanneer we spreken van een LASER, ongeacht het type, moet deze altijd voldoen aan enkele eigenschappen:

  • Gecollimeerd
  • Monochroom
  • Unidirectioneel
  • In fasen van exact dezelfde frequentie

Zoniet spreken we van andere apparatuur, zoals bv. LED, IPL, infrarood.

Ongeacht in welke medische discipline u actief bent, Non Thermal LLLT integreren in uw praktijk zal altijd een toegevoegde waarde leveren aan het herstel en algemeen welzijn van uw patiënt.“Het is mogelijk dat ons lichaam alles in zich heeft voor leven en gezondheid, het enige wat ontbreekt is de inspiratie om te functioneren.” True NTLLLT is deze inspiratie.

Medisch proffesional?
Vraag prijs aan
Boek testtoestel
Belangrijke info voor de medisch expert
Golflengte: 532nm
10 non-thermal true lasers (roterende, gecollimeerde, monochrome, coherente laserstraling)
Klasse 2 low level laser. GEEN LED, IR of near-IR!
Intensiteit: 17,5-25mW per diode.
Dosering: ~0,95J/cm² per diode.
Pijnloze en veilige behandelingen.
Onbemand toestel.
Inzetbaar binnen elke medische en paramedische discipline.
FDA approved voor behandeling van ongewenst vet tot BMI 40.
Intersse ?
Neem contact op met ons
Ben jij medisch expert ?
Neem contact op met ons
Niet helemaal zeker ? Doe de praktijkscan