Toestellen
>
Ilooda Secret Duo

Ilooda Secret Duo

Het ultieme multiplatform voor non-ablatieve huidhermodellering.

Ilooda Secret Duo biedt de dubbele non-ablatieve fractionele technologieën van RF microneedling en een 1540 nm Er:glasslaser in één apparaat, als een totaaloplossing voor esthetische behandelingen. Deze twee technologieën kunnen afzonderlijk of in combinatie werken om alle patiënten een optimale behandeling aan te kunnen bieden. Deze nieuwe gecombineerde niet-ablatieve fractionele resurfacing-techniek biedt een veel zachter proces met aanzienlijk kortere downtime en hersteltijd in vergelijking met conventionele ablatieve fractionele lasers.

Medisch proffesional?
Vraag prijs aan
Boek testtoestel
Behandeling

Bij microneedling met radiofrequentie worden applicators toegepast waarbij de nanonaaldjes tot in de dermis gebracht worden, waarna er een radiofrequentie puls wordt toegepast. De RF zal de dermis opwarmen en door de schade van de hitte zal de huid terug steviger en egaler worden, doordat de collageen- en elastineproductie geboost worden. Radiofrequentie creëert fractionele elektrocoagulatie in de dermis, waardoor de natuurlijke wondgenezing sneller verloopt. De dermis wordt voller, voor een betere ondersteuning. Rimpels rondom hals, mond- en oogzone worden snel en efficiënt zichtbaar aangepakt.

Secret RF microneedling wordt vooral toegepast bij personen met een wat grauwere huid, bv door roken of overmatige blootstelling aan zonlicht of zonnebank. Ook wanneer er fijne lijntjes of rimpels ontstaan, of wanneer de huid littekens vertoont, kan geopteerd worden voor een behandeling met RF microneedling. Want je huid bepaalt een groot deel van je uitstraling. Een mooie glow laat je al snel jaren jonger ogen!

Je hebt (helaas) niet van de ene op de andere dag een stralende huid. De huid is immers een levend orgaan dat voortdurend probeert terug te keren in de originele staat. Om de beste resultaten te bekomen is het daarom aangeraden om een RF microneedling behandeling enkele keren te herhalen, zodoende maximaal resultaat te bereiken. Het mooiste resultaat wordt doorgaans bereikt na gemiddeld 3 à 5 behandelsessies. Idealiter wordt de behandeling nadien elk half jaar herhaald middels een opfris-sessie, zo blijft de huid op haar mooist.Via het 1540nm Er:Glass handstuk kan non-ablatieve lasertherapie toegevoegd worden aan de behandeling, met een zeer korte downtime.

Belangrijke info voor de medisch expert
Uiterst veelzijdig 1540nm Er:Glass + fractional RF microneedling combi systeem, met diverse semi-insulated en non-insulated applicators: 10pin, 25pin, 64pin, diverse single needle applicaties via SmartCure.
Ideale afstand tussen de naalden die uniforme bipolaire RF energie in het doelgebied toedienen om gelijkmatig te coaguleren zonder enig risico op energieverstoring, veroorzaakt door overlapping van RF energie in de nabije afstand.
Behoudt een duidelijk overzicht over de behandelprocedure via het uiterst ergonomische handstuk voor hogere patiëntveiligheid en betere resultaten.
10.1” full color touchscreen met duidelijke gebruikersinterface en diverse modi voor inspectie en onderhoud van het toestel.
Combineer Secret RF met het krachtige 1540nm erbium:glass lasertoestel voor een prachtige hermodellering van de huid, zonder de lange downtime van bv. CO² lasersystemen.
Uniforme en stabiele output
Functionele scanner
Intersse ?
Neem contact op met ons
Ben jij medisch expert ?
Neem contact op met ons
Niet helemaal zeker ? Doe de praktijkscan