Toestellen
>
Sinclair Préime Dermafacial

Sinclair Préime Dermafacial

's Werelds eerste smart 5-in-1 multiplatform voor gelaatsbehandelingen

De Préime Dermafacial van EMA (Sinclair) is ’s werelds meest state-of-the-art esthetisch smart multiplatform voor het gelaat, met geïntegreerde IoT-technologie (Internet of Things), ontwikkeld om consistente resultaten en klanttevredenheid te garanderen. Door esthetische beoefenaars te voorzien van echte gegevens, biedt onze geavanceerde apparatuur een volledig nieuwe benadering voor het uitvoeren van behandelingen. Dit stelt gebruikers in staat om hun eigen technieken en praktijken te begrijpen, te herzien en voortdurend te verbeteren.

Medisch proffesional?
Vraag prijs aan
Boek testtoestel

De Préime bundelt 5 krachtige technologiën in 1 smart device, die gepersonaliseerde behandelingen mogelijk maken:

  • AquaB hydradermabrasie + specifieke serums
  • VibroX CO² / O² carboxy therapie + vibratie + rode LED
  • MicroT bipolaire microcurrent 400 Hz
  • Collagen+ dual bipolaire RF 1 MHz
  • UltraB ultrasound 1 MHz

Gedurfde schoonheid, mogelijk gemaakt door wetenschap.Gedurfde schoonheid reikt verder dan klassieke schoonheid, om alle uitingen van schoonheid te omarmen en te vieren. Préime maakt gebruik van geavanceerde, op wetenschap gebaseerde, huid- en lichaamsverzorgingsapplicaties die ongeëvenaarde resultaten opleveren en uiteindelijk de vrijheid schenken om in je eigen krachten te staan.

Behandeling

AquaB wordt synergetisch gebruikt met de op maat gemaakte huidverzorgingsoplossingen van Préime DermaCeuticals en combineert hightech spiraalbewegingen met vacuümtechnologie. Dit reinigt, hydrateert en bereidt de huid voor op de volgende stap in de gezichtsbehandeling.

VibroX carboxy therapie integreert vibratie-frequentie en rood LED-licht om aanzienlijke verbeteringen te bieden in het uiterlijk van de huidskleur en -textuur. VibroX wordt gecombineerd met Préime DermaCeuticals, gels en pod om het Bohr-effect te produceren, waarbij CO² microbubbels de zuurstofafgifte verhogen en de heropleving van de huid ondersteunen.

MicroT maakt gebruik van microstroomtechnologie om spierversteviging te ondersteunen. Deze kleine elektrische stroompjes bieden een verbeterde gladheid van de huid door de gezichtsspieren te verstevigen en te stimuleren, waardoor de zichtbare laxiteit van de huid wordt verminderd en het uiterlijk van gezichtscontouren wordt verbeterd.

Collagen+ maakt gebruik van de kracht van 1MHz radiofrequentie-energie om de huid gelijkmatig op te warmen tot 39-42 °C. Deze therapie helpt de natuurlijke productie van collageen en elastine te stimuleren. Dit ondersteunt het uiterlijk van een stevigere, verjongde huid.

UltraB levert 1MHz hoogfrequente thermische ultrasone technologie, welke helpt bij de transdermale absorptie van de Préime DermaCeuticals oplossingen. Dit stimuleert een betere opname van actieve ingrediënten, waardoor het vasthouden van vocht wordt versneld en aanzienlijke esthetische voordelen worden geboden om het uiterlijk van de huid zichtbaar te verbeterenA + C + A +Zachte herbalancerende Cleanser

A + C + A + is een zachte reiniger verrijkt met aloë barbadensis, centella asiatica en actieve plantenextracten.

P + A + A +Zachte verzachtende toner

P + A + A + Gentle Soothing Toner is een onmisbare toning-oplossing die een schone en heldere huid behoudt.

P + H + T +Hydraterend en verzachtend serum

P + H + T + is een uitzonderlijk hydraterend, verzachtend en verkwikkend serum dat de huid revitaliseert en verfrist.

P + N + A +Huidverjongend serum voor het gelaat.

P + N + A + Rejuvenating face serum is geformuleerd om de huidverjonging te stimuleren, de huidtint in balans te brengen en huidonvolkomenheden te verbeteren.

Belangrijke info voor de medisch expert
Enkel de hoogste kwaliteit.
5 functies in 1 toestel: hydradermabrasie, radiofrequentie, ultrasound, carboxy therapie en bipolaire microcurrent.
Préime helpt u een accuraat, smart behandelplan op te stellen, in functie van de noden van elke patiënt.
Besturingssysteem met Smart technologie.
Uiterst interessante prijs/kwaliteit-verhouding en een snelle ROI."
Intersse ?
Neem contact op met ons
Ben jij medisch expert ?
Neem contact op met ons
Niet helemaal zeker ? Doe de praktijkscan