Toestellen
>
ezPRF

ezPRF

PRF, het ultieme autologe bloedconcentraat.

Fibrine is een biologisch element dat zich vormt als reactie op een verwonding waar dan ook in het lichaam. Bloedplaatjes die in het bloed circuleren, binden zich aan een scaffold van fibrine. Wanneer bloedplaatjes zich binden aan de fibrine, worden ze geactiveerd en geven ze groeifactoren af, die het wondgenezingsproces starten door nieuwe huidcellen, collageen en bloedvaten aan te maken. Door PRF toe te passen in het gelaat of de hoofdhuid te injecteren, wordt een gecontroleerde ontstekingsreactie gecreëerd, die nieuwe celgroei en de collageenproductie op gang brengt.

Medisch proffesional?
Vraag prijs aan
Boek testtoestel

PRF wordt gebruikt om veel van dezelfde problemen aan te pakken als PRP, maar PRF geeft groeifactoren veel langer vrij, tot een week, versus PRP dat groeifactoren gedurende enkele uren vrijgeeft. Dit betekent dat PRF betere langetermijnvoordelen zou kunnen hebben. De groeifactoren stimuleren de stamcellen om collageen en elastine in de huid te verbeteren. Aangenomen wordt dat de bloedplaatjes in PRF robuuster zijn dan die in PRP en daarom een snellere genezing bevorderen.

PRF vs PRP

Maak kennis met de 2e generatie PRP. In vergelijking met klassieke PRP geeft ezPRF :

  1. MEER CELLEN: ezPRF bevat niet alleen meer bloedplaatjes per mcL, het heeft ook leukocyten en mesenchymale stamcellen! We zouden het ook het “bloedplaatjes-, leukocyten- en mesenchymale-stamcellenconcentraat” kunnen noemen, maar dat zou een beetje lang duren, nietwaar?
  2. FIBRINE:Het feit dat het plasma daadwerkelijk stolt tot fibrine zorgt voor een veel langzamere afgifte van de groeifactoren en cytokines. We hebben meer cellen, wat resulteert in meer groeifactoren, die langer in leven worden gehouden en veel langer worden vrijgegeven.
Belangrijke info voor de medisch expert
EZPRF is de laatste generatie van 100% natuurlijke injectables.
EZPRF is eenvoudig voor te bereiden, kosten-effectief en minimal invasief.
Kan gecombineerd worden met HA vulmiddelen, Toxine, biostimulatoren en (vnl. gefractioneerde) toestellen.
EZPRF is veel rijker aan cellen dan klassieke PRP en zorgt voor verbeterde afgifte van groeifactoren en biostimulatie.
EZPRF is 100% autoloog."
Intersse ?
Neem contact op met ons
Ben jij medisch expert ?
Neem contact op met ons
Niet helemaal zeker ? Doe de praktijkscan