Toestellen
>
Ilooda Fraxis Duo

Ilooda Fraxis Duo

Krachtige fractional CO² laser met intradermale radiofrequentie (RF microneedling)

De Fraxis Duo combineert fractionele, ablatieve CO² laser technologie en fractionele intradermale radiofrequentie in één apparaat voor unieke resultaten en totale huidverjonging. Fraxis Duo voorkomt dat de behandelaar moet kiezen tussen het voordeel van de diepgaande gerichte actie van radiofrequentie microneedling en de meer oppervlakkige werking van CO2. Integendeel, het biedt de arts meerdere behandelingsmogelijkheden en behandelt effectief een breder scala aan indicaties.

Medisch proffesional?
Vraag prijs aan
Boek testtoestel

De werking van dermabrasie en intense fibroblaststimulatie van de CO2 laser genereert een synergetische werking met de diffusie van volumetrische en diepe warmte van de gefractioneerde intradermale radiofrequentie. Deze complementaire effecten stimuleren behandelaars aan om de twee technologieën te combineren voor effectievere behandelingen van diverse indicaties.

Daarnaast kan de Fraxis Duo optioneel nog uitgebreid worden met een GynoLaser™ vaginale probe voor gynaecologische toepassingen, of een chirurgisch SmartSurgi™ handstuk waarmee de arts veilig en efficiënt nauwkeurige laserincisies uit kan voeren.

Behandeling

Bij microneedling met radiofrequentie worden applicators toegepast waarbij de nanonaaldjes tot in de dermis gebracht worden, waarna er een radiofrequentie puls wordt toegepast. De RF zal de dermis opwarmen en door de schade van de hitte zal de huid terug steviger en egaler worden, doordat de collageen- en elastineproductie geboost worden. Radiofrequentie creëert fractionele elektrocoagulatie in de dermis, waardoor de natuurlijke wondgenezing sneller verloopt. De dermis wordt voller, voor een betere ondersteuning. Rimpels rondom hals, mond- en oogzone worden snel en efficiënt zichtbaar aangepakt.

Secret RF microneedling wordt vooral toegepast bij personen met een wat grauwere huid, bv door roken of overmatige blootstelling aan zonlicht of zonnebank. Ook wanneer er fijne lijntjes of rimpels ontstaan, of wanneer de huid littekens vertoont, kan geopteerd worden voor een behandeling met RF microneedling. Want je huid bepaalt een groot deel van je uitstraling. Een mooie glow laat je al snel jaren jonger ogen!

Je hebt (helaas) niet van de ene op de andere dag een stralende huid. De huid is immers een levend orgaan dat voortdurend probeert terug te keren in de originele staat. Om de beste resultaten te bekomen is het daarom aangeraden om een RF microneedling behandeling enkele keren te herhalen, zodoende maximaal resultaat te bereiken. Het mooiste resultaat wordt doorgaans bereikt na gemiddeld 3 à 5 behandelsessies. Idealiter wordt de behandeling nadien elk half jaar herhaald middels een opfris-sessie, zo blijft de huid op haar mooist.Via de CO² handstukken kan aanvullend ablatieve lasertherapie toegevoegd worden aan de behandeling. Vraag uw arts voor meer informatie.

Belangrijke info voor de medisch expert
Golflengte 10.600 nm
Vermogen Tot 30 Watt (tot 175 mJ)
Pulsduratie 20 – 5000 us
Overlap i-stack 1 – 10
Spotgrootte > 100 micron
Densiteit 0.1 – 2.0 mm
Behandeloppervlak 1x1 – 20x20 mm
Micro zones Tot 40.000
Herhaling ratio 0.2 – 2 sec / puls
Smart Surgi handstuk 0.2 / 0.3 / 0.5 / 0.7 / 0.9 / 1.1 / 1.3 mm
Het SmartSurgi chirurgische handstuk met meerdere instelbare spotgroottes (0,2 mm tot 1,3 mm) maakt snelle, veilige en uiterst nauwkeurige incisies en weefselcoagulatie mogelijk om oppervlakkige huidletsels (bv. seborroïsche keratose, fibromen, xanthelasma, lentigines, wratten, enz…) effectief en veilig te behandelen.
Gynolaser upgrade 1.1 / 1.3 mm
Vaginale verstrakking en -verjonging voor ultiem comfort en vertrouwen:
De GynoLaser CO² fractional laser biedt snelle, veilige en zeer effectieve minimaal invasieve procedures voor een breed scala aan behandelingen voor vrouwen. De GynoLaser heeft een 90˚ reflecterende spiegel, die zorgt voor een verticale afgifte van de CO²-laserstraal (8 x 8 mm) op de vaginale wand voor de hermodellering van het vaginaal bindweefsel via neocollagenese en aanmaak van nieuwe elastische vezels, zonder daarbij schade aan te brengen aan het omliggende weefsel.
Vermogen 100 – 240 VAC / 50-60 Hz
RF frequentie 2 Mh +- 10%
RF vermogen Tot 25 Watt +- 10%
Pulsduratie 50 – 950 ms
Dikte naalden 0.25 mm
Naaldconfiguratie 10 – 25 – 64 electrode needle pins
Behandeldiepte 0.5 – 3.5 mm (0.1 / stap)
Herhaling ratio 0.2 / 0.5 / 1 / 2 sec / puls"
Intersse ?
Neem contact op met ons
Ben jij medisch expert ?
Neem contact op met ons
Niet helemaal zeker ? Doe de praktijkscan